select * from gallery where pid='33'











ARCHITECTUREFIRM

Scope:  Interior

Built Up Area: 1090 sq ft

Project Location: VIP road, Althan, Surat

Year: 2017 (Completed)

Design Team: Ar. Ashish Patel, Ar. Krunal Jariwala, Sagar Bhatt, Jay Patel

Client: architecturefirm Studio

 

An Architect's office with a team of ten.

 

The Architect's workspace is shifted from a residential area to the fourth floor of a commercial complex that stands on a busy main road, while retaining most of the old furniture.

 

Upon entering, one is greeted at the reception desk. The reception wall, which immediately catches attention, forms an important backdrop. The right side has a private conference room, separate from the main working space. Once inside, the office is simple and linear, allowing ease of movement. The spaces are organized for functional ease and interaction. The concept also fulfills the requirements of brief for an uncluttered work area with full communication and access amongst staff.