select * from gallery where pid='22'






Shah Heart Care

Built Up Area: 1130 sq ft.

Project Location: Surat.

Year: 2010 (Completed)

Design Team: Ar. Ashish Patel

Client: Dr. Pragnesh Shah & Dr. Ami Shah

The concept and material application of the clinic was derived from clients' requirement of maintenance free use of furniture and space. Following it, all materials were selected and juxtaposed carefully to experience fusion of them in a particular view. Now, as one enters the clinic, one gets simple and clean application of material in a small space. S.S. Partition with sculpture touch at centre of waiting area is a focal point which divides two spaces and supporting wooden bench. As far as art work of clinic is concerned, sensitively designed and applied in different media of art work support spaces like graphics in paint behind reception replica of S.S. Partition, film work at corners of consulting rooms, digital printing on glass partition between consulting and procedure, interesting book shelves in a procedure room, S.S. Leaves on kota cladding and smartly used mukul goyel’s products etc. Storages in partitions and in wall niches used by sliding folding shutters are also designed sensitively keeping in mind both use and aesthetics.